Op zondag 29 januari 2012 doet Anneke Derks Smulders mee aan de Regionale Kunstdag in Den Haag. Ze exposeert met 2 van haar schilderijen in de Nieuwe Kerk.

Datum: zondag 29 januari
Tijd: 13.00 uur tot 17.30 uur
Locatie: Nieuwe Kerk in Den Haag, Spui 175
Toegangsprijs: € 6,- , korting is mogelijk

Dit jaar vinden op negen locaties in Nederland, de Kunstdagen 2012 plaats. Er zijn acht Regionale Kunstdagen in acht verschillende plaatsen in Nederland en als apotheose twee aaneengesloten Nationale Kunstdagen 2012 in Amsterdam.

Kunstdagen 2012

Op elke Regionale Kunstdag exposeren 60 of 90 Nederlandse beeldend kunstenaars respectievelijk 120 of 180 kunstwerken. Door het grote aantal exposerende kunstenaars is een breed scala aan werken te zien. Naast veel realistische en abstracte schilderijen worden ook beelden van verschillende materialen en vaak ook keramiek, grafiek en textiel, geëxposeerd. Bij elke Kunstdag is weer andere kunst van elk genre te zien en voor vriendelijke prijzen te koop.

Elke Kunstdag biedt u naast een mooie (verkoop)expositie, een loterij waarmee kunstwerken voor € 0,50 gewonnen kunnen worden. Ook kunt u tijdens de Regionale Kunstdagen uw waardering over de geëxposeerde werken aangeven en daarmee bepalen welke kunstenaars de mogelijkheid krijgen om hun werk op de Nationale Kunstdagen te exposeren. Daar wordt de winnaar van de Kunstdagen 2012 bekend en krijgen de vijf meest gewaardeerde kunstenaars geldprijzen t.w.v. € 9.000,-.

 

Lees meer: www.kunstdagen.nl