Beeldend kunstenaar Anneke Derks Smulders exposeert met een aantal schilderijen in de Markenheem te Hengelo in Gelderland. U kunt binnenlopen om de expositie te bekijken van dinsdag 3 april tot dinsdag 5 juni 2018.

Gegevens Expositie

Locatie: De Bleijke, Markenheem
Adres: Beukenlaan 1, 7255 DK Hengelo
Telefoon: 0575 498 200 
Provincie: Gelderland
Tijd: van 3 april tot 5 juni

 

Mijn naam is Anneke Derks Smulders. In de landschappen en stillevens die ik voor deze expositie heb uitgekozen vindt de aandachtige kijker terug waar ik door geïnspireerd werd.

Ik ben geboren in Oisterwijk en opgegroeid in Den Haag vlakbij de zee en duinen. De plek van je jeugd heeft vaak een intense emotionele lading. Zee en duinen zijn voor mij dan ook terugkerende thema's waar ik met veel plezier aan werk.

Nu woon ik al vele jaren in het mooie dorp de Steeg en daar hebben we uiteraard de prachtige bossen. Voor inspiratie vanuit de natuur hoef ik niet ver te zoeken. Graag wandel ik, waarna ik me kan verliezen in het schilderen van een stukje natuur of iets anders dat me geraakt heeft.

Op vakantie zijn we veel in Frankrijk, het franse landschap boeit me, dus ook dit thema vindt u in enkele schilderijen terug.

Bij deze expositie toon ik voornamelijk mijn landschap schilderijen die bijna allemaal buiten, 'en plein air', zijn geschilderd. Wilt u nog meer van mijn werk zien, zoals portretten, bepaalde thema's en uitgewerkte ideeen? Bekijk dan mijn Galerie »

'Dat schilderen, ik kan het niet laten....'

Anneke Derks

Ellecom frans dorp

 

Bovenstaande afbeeldingen horen bij de Galerie Landschappen